Boztepe şantiye alanı gibi

MAHALLELİNİN TİSKİ TEPKİSİ

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi TİSKİ’nin Boztepe Mahallesinde ana isale hattı borularını yenilenme çalışmaları 2 gündür aralıksız devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden gece 11-12’lere kadar su kesintisi yaşandığını belirten mahalle sakinleri yaşanan duruma tepki gösterdi. “Her gün su kesilir mi?” diyerek isyan eden mahalleli, kesintilerinden dolayı on bin kişinin mağdur olduğunu iddia etti.

3 ŞUBAT’A KADAR SÜRECEK

İran Caddesinde, Boztepe İlkokulu’nun aşağı ve yukarı kısmı olmak üzere iki farklı noktada çalışmalarını sürdüren TİSKİ ekiplerinin Şubat’ın 3’üne kadar çalışmalarını devam ettireceği öğrenildi. Trabzon’un çeşitli mahallelerinde yenileme işlemleri sürdüren TİSKİ’nin okulların açılmasıyla birlikte çalışmalarını Taksim Caddesine kaydıracağı bilgisine ulaşıldı.  TİSKİ ekipleri ile Karayolları ekiplerinin Boztepe Mahallesinde başlattığı çalışmalar mahalleyi adeta şantiye alanına çevirdi.

KARAYOLLARI VE TİSKİ BÖLGEDE ÇALIŞIYOR

Kanuni Bulvarı için istimlâk çalışmalarını sürdüren Karayolları ekiplerinin ardından bölgede TİSKİ’nin de çalışma başlatması mahalle sakinlerini kızdırdı. Sabahın erken saatlerinden başlayıp, gecenin geç saatlerine kadar su kesintisi yaşandığını iddia eden mahalleli “Her gün su kesilir mi?” diyerek, TİSKİ’ye tepki gösterdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

TİSKİ ekipleri, 40 bin kişilik nüfusa sahip olan Boztepe Mahallesinde çalışmalarını 2 gündür sürdürüyor. İran Caddesinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin, okulların açılmasıyla birlikte çalışmalarını Taksim Caddesine kaydıracağı öğrenildi. Çalışmalar için Boztepe Muhtarlığının önünden Gözaçan Camiinin olduğu yere kadar yol trafiğe kapatıldı.

MAHALLELİ KESİNTİLERE TEPKİLİ

TİSKİ tarafından 2 gündür Boztepe’de yürütülen ana isale hattı yenileme çalışmalarının bugün ve 13 gün daha devam edeceği öğrenildi.  Öte yandan mahalle sakinleri su kesintilerinin yanı sıra zaman zaman elektrik kesintilerinin de yaşandığı belirterek yaşanan duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise ekiplerin vardiyalı çalışmasını istedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
IranBoztepeTiski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.