Bu cinayetin üç şüphelisi var!

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde emekli polis Dursun Çakır’ı öldürdüğü iddia edilen Bedrettin T., hakkında müebbet hapis isteyen savcı, Bülent T. ve Onur K. adlı iki kişi hakkında ise suçluyu kayırma gerekçesiyle 6 aydan 5 yıla kadar hapis talep etti.

ÖLDÜRDÜ ARACIYLA KAÇTI

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesinde 18 Ağustos 2018 tarihinde özel bir güvenlik şirketinde eğitimci ve yönetici olarak görev yapan emekli polis memuru 56 yaşındaki Dursun Çakır’ı dışarı çağırdı. Apartmanın önüne çıkan Dursun Çakır’a iki el ateş eden saldırgan, olay yerine geldiği 61 HF 636 plakalı araçla kaçtı.

KATİLİN ADINI BELİRLEDİ

Cinayetin ardından kaçan katilin kimliğini tespit etmek için harekete geçen cinayet masası dedektifleri, güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Olay yerinde ayakkabısını bırakan katilin kaçtığı araç kısa sürede bulundu. Vakfıkebirli olduğu belirlenen Bedrettin T.’nin eşi G.T.’yi gözaltına alarak sorguladı.  Sorgulamanın ardından G.T. serbest bırakıldı. Cinayet masası dedektifleri katili her yerde ararken, cinayetin gönül ilişkisi yüzünden işlendiği iddia edildi.

KAYINÇOSUNDA YAKALANDI

Cinayetin ardından eşini iki kez telefonla arayan ve ‘Polis Dursun’u vurdum, kaçıyorum’ dediği ortaya çıkan Bedrettin T., kuzeni Bülent T.’den kendisini babaannesinin evinden önünden almasını istediği belirlendi. Önce İlyaslı köyüne ardından da Menşete yaylasına çıkan Bedrettin T., geri döndüğü ilçede Onur K.’nın evinde yakalandı. 

SAVCI ÜÇ KİŞİYE CEZA İSTEDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, Bedrettin T., hakkında müebbet hapis istedi. Bülent T. ve Onur K. adlı iki kişi hakkında ise suçluyu kayırma gerekçesiyle 6 aydan 5 yıla kadar hapis talep savcı, suçluyu kayırdığını ve katile yardım ettiğini iddia ettiği iki kişinin ağır ceza mahkemesinde yargılanması istedi. Savcı,  iddianameyi mahkemeye gönderdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.