Bunun adı zulümdür

Büyükşehirde, Zorluoğlu yönetimi AK Partili eski kadrolara ağır baskı uyguladığı idida ediliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 30 civarında çalışanı sürgün etmesi ve başörtülü eski Daire Başkanına yönelik mobbing benzeri uygulama iddiası büyük tepki topladı.

AK PARTİ ÇOCUKLARINI YİYOR

Büyükşehir  Belediyesi ve özellikle TİSKİ yönetimi AK Partili eski kadrolara karşı ağır baskı uyguluyor. Cuma saatine toplantı koyduğu belirtilen ve başörtülü eske Daire Başkanına mobbing türü baskı uyguladığı belirtilen TİSKİ Genel Müdürü son olarak 30 civarında eski çalışanı ramazan ayında çeşitli ilçelere sürgün gönderdi.

SÜRGÜN AİLELERİ GÖRÜŞÜYOR

Eski Daire Başkanı Berrin Soygenç ile ortaya çıkan baskı ve yeni sürgünlerle birlikte dün arayan bazı çalışanlar ve aileleri tepkilerini dile getirdi. Ailelerin biraraya gelerek konuyu önce İl Başkanlığına ardından Ankara’ya iletecekleri öğrenildi. Öte yandan Berrin Soygenç’in mobbing iddiasıyla hukuka gideceği belirtildi.

İZNİNİ BİLE KULLANAMADI

Büyükşehir Belediyesi eski Daire Başkanı Berrin Soygenç’e görevden aldıktan sonra normal iznini kullandırtmayan ve ancak İl Başkanı devreye girince izin onayı veren TİSKİ yönetimi Soygenç’in raporunu da sahte gerekçesiyle hakem hastanesine gönderdi. Soygenç’in adım adım takip edilerek sürekli baskı altında tutulduğu öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiDaireMobbing
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.