BURUN SIKIP, KAFAYI MASALARA VURMUŞ

Amca sözüne kızıp çocukların burunlarını sıkan, kafalarını masaya vuran, saçlarını çeken ve tokatladığı iddia edilen  öğretmen önce ceza aldı ardından da bu cezası 5 yıl süreyle erteledi.  
ÖĞRETMENDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Trabzon Erdoğdu İlkokulu’nda 2-F Sınıfı öğrencileri yaramazlık yapınca devreye İngilizce öğretmeni Hikmet Ö. girdi. Sınıfta çocukların yaramazlık yapmasına ve kendisine amca diye hitap etmesine sinirlenen öğretmen Hikmet Ö., R.B.’nin üç kez burunun çevirip sıktığı, tokat attığı ve saçını çektiği, Y.B.’nin üç kez burnunu çevirip sıktığı, saçını çektiği ve Y.T.Y.’nin burnunu çevirip sıktığı, saçlarından tutarak kafasını masaya vurduğu ortaya çıktı. Çocukları öğretmen tarafından dövülen veliler şikayetçi oldu.Şikayet üzerine öğretmen hakkında basit yaralama suçundan dava açıldı.
PİŞMANINM DEDİ BERAATİNİ İSTEDİ
Trabzon 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan öğretmen Hikmet Ö., çocukların kendisine amca dedikleri için önce uyardığını söyledi. Daha sonra amca sözüne tekrarlamalarına sinirlendiğini belirten Hikmet Ö., pişmam olduğunu belirterek beraatini talep etti. Mahkeme, öğretmeni üç ayrı çocuğu yaramaktan her biri için 187 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına hükmetti. Sanık öğretmeni her bir çocuk için 3 bin 740 TL para cezasına çarptıran hakim, cezayı 5 yıl süreyle erteledi. Bu arada ailelerin tazminat davası açacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.