BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Cumhur İttifakının Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Harun Demirci ile sahaya indi. Fatih ve Oğuz Mahallelerinde vatandaş ve esnafla buluştuklarını belirten Milletvekili Cora “Harun Abiyi yakından tanırım. AK Partimizin kurucularındandır. Beşikdüzü’nde yapılan her bir yatırımda emeği ve katkısı vardır. Birlikte çok daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Gece gündüz demeden, ev ev, fert fert herkese ulaşarak büyük bir zafere imza atacağız” dedi.

Milletvekili Cora, belediye başkan adaylarıyla birlikte yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakının Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Demirci ile sahaya inen Milletvekili Cora, Fatih ve Oğuz Mahallelerinde vatandaş ve esnafla buluştu. Cora “Cumhur İttifakı ile AK Parti ve MHP el ele, gönül gönüle verdi. Her yere birlikte, her yerde omumuza bir gayret ortaya koyuyoruz. Bu yörenin bir evladı ve vekili olarak sırtımızdaki terimizi kurutmadan, hiç bıkmadan ve yorulmadan koşacağız, koşturacağız. Hemşehrilerimize hizmet ederek onların gönül rızasını kazanmak ve dualarını almak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Cora “Beşikdüzü Adayımız Sayın Demirci ile birlikte seçim gününe kadar heyecanımızı yitirmeden sonuna kadar mücadelemizi sürdürerek, gece gündüz demeden, ev ev, fert fert herkese ulaşarak büyük bir zafere imza atacağız. Harun abiyi yakından tanırım. Kader birliği, yol arkadaşlığı yaptık. AK Partimizin kurucularındandır. Uzun yıllar ilçe başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı, il genel meclis üyeliği gibi görevleri başarı ile yerine getirdi. Aynı ilçede 28 yıl öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra emekli olup ticaretle uğraştı. Hakkında hiç kimsenin olumsuz bir cümle kurmaması bile üstlendiği görevleri hakkaniyetle, adaletle ve samimiyetle yaptığının göstergesidir. Beşikdüzü’nde yapılan her bir yatırımda emeği ve katkısı vardır. Birlikte çok daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Değerli hemşerilerimin kendisine sahip çıkacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Her zaman yanındayız, arkasındayız” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.