Büyükşehir Kimleri İşe Alacak...

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin işe alacağı personel sayısı ve birimleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, TİSKi haricinde bünyesinde alacağı personel ile ilgili bilgilere ulaştık. TİSKİ haricinde toplamda 94 kişinin işe alınacağı ifade edilirken adalardan üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olma şartı ve deneyim arandığı görüldü.

Resmi olmayan rakamlara göre Trabzon Büyükşehir Belediyesinde alınacak işçilerin bazıları şu şekilde:  4 Santral Görevlisi, 4 Danışma ve Yönetim Elemanı, 3 Oto Lastik Tamircisi, 3 İş Makineleri Tamir Ustası 2 Motor Ustası, 2 Kamyon Tamir Ustası, 1 Makine Mühendisi 4 Makine Teknikeri, 2 Bilgisayar Mühendisi 1 Sayısal, İstatistik ve Veri Analizcisi 2 Muhasebe Elemanı 3 Elektronik Uzmanı 60 Şoför, 6 Araç Yıkayıcının alınacağı belirtildi.

BAŞVURULAR İLAN YAYINLANDIKTAN SONRA BELEDİYENİN SİTESİNE YAPILACAK

İşe alınmak için başvuru yapmak isteyen adayların, başvurularını ilanın Trabzon Büyükşehir Belediyesinin resmi sitesinde yayınlandıktan sonra yapmaları gerektiği ifade ediliyor. Belediyenin henüz bu ilanı yayınlamadığı kaydedilirken önümüzdeki günlerde yayınlanmasının beklendiği kaydedildi. Başvuru şartlarının da önümüzdeki günlerde ilan yayınlandıktan sonra belli olacağı kaydedildi. TİSKİ’ye alınacak personelle ilgili bilgilendirmelerin ise önümüzdeki günlerde ayrı yapılacağı ifade edildi. 

TRABZON BÜYÜKŞEHİR'DE İŞÇİ ALIMINA DEVAM EDİLECEK.

 Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bu 94 kişi haricinde yine işçi alımının olacağı her birimin ihtiyaç oranında personel belirlediği kaydedildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesinde birimlerin listelerine ulaştıkça bu sayfada yayınlamaya devam edeceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.