Büyükşehir satmaya başladı 

Trabzon’da Yavuzselim Bulvarında (Tanjant) yapılan tam otomatik katlı otoparkın içerisindeki iş yerleri ile birlikte satışına karar verildi. Karar Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu daha görevinde birinci yılını doldurmadan eski belediye döneminden kalan mülkleri satmaya başladı. Üstelik satışa
çıkarılan otopark henüz bitmedi. Büyükşehir belediye meclisi Cumhuriyet Mahallesi Tanjant Yolu üzerinde yapılan 356 araç kapasiteli katlı otoparkında bulunduğu yapıdaki 15 iş yerinin satışına tartışmaların gölgesinde oy çokluğuyla onay verdi. CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, “Burada kamu yararı yok. Ticaret var” derken, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu, “Sattığınız yer mini bir AVM’dir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpBüyükşehirAVM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.