Çiftçiye dayak

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde doğum yapan ineğinin yavrusuna küpe almak için İlçe Tarım Müdürlüğüne giden Cemil Demircan, veteriner R.Y. tarafından darp edildi. Gözüne aldığı darbe nedeniyle yüzünde morluklar oluşan ve darp raporu alan Cemil Demircan, Emniyet Müdürlüğüne giderek R.Y.’den şikâyetçi oldu. İfadesi alınan ve kendisine hakaret edildiğini belirten R.Y. ise serbest bırakıldı. R.Y.’nin daha önce de bir başka çiftçi Osman Bayraktar tarafından şikâyet edildiği öğrenildi.

HASTANE RAPOR YAZDI

Çarşıbaşı’nın Şahinli Mahallesi’nde ikamet eden Cemil Demircan, yakınlarıyla birlikte küpe almak için gittiği İlçe Tarım Müdürlüğünün bulunduğu Hükûmet Konağında veteriner R.Y. tarafından darp edildi. Olayı anlatan Cemil Demircan’ın yakını Bayram Demircan, “Amcam yeni doğum yapan ineğinin buzağına küpe almak için İlçe Tarım Müdürlüğüne gitti. Oradaki veteriner ‘İnek gebe iken neden aşı yaptırmadınız? Size ceza yazmam lazım.’ dedi. Bunun üzerine Cemil amcam kızdı. Söylene söylene kapıdan çıktı. Merdivenlerden aşağı inerken veteriner arkadan gelip saldırdı. Cemil abi yüzüne ve gözüne aldığı darbelerle yere yığıldı. Hemen hastaneye kaldırdık. Gözü zarar gördü. Hastane rapor yazdı. Ardından Çarşıbaşı Emniyet Müdürlüğüne giderek veteriner hakkında şikâyetçi olduk. Veterinerin hukuk önünde gerekli cezayı alması için bu konunun takipçisi olacağız. Bir memura çiftçiyi darp etmek yakışıyor mu? Bu nasıl devlet memurluğu?” diye konuştu. Öte yandan Çarşıbaşı Emniyet Müdürlüğüne çağrılarak ifadesi alınan R.Y.’nin ifadesinde hakarete uğradığını belirttiği öğrenildi. Serbest bırakılan Veteriner R.Y.’nin daha önce de Osman Bayraktar isimli bir çiftçi tarafından da şikâyet edildiği bilgisine ulaşıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.