Cinayetten önce Aşk Mesajı atmış

Rize’de platonik aşk yaşadığı Gamze Pala adlı genç kadını önce ailahla vuran sonra bıçakla boğazını keserek öldüren Savaş Dalançıkar’ın genç kadına doğum gününde ve sevgililer gününden onlarca mesaj attığı ve uzun ömürlü yaşam dilediği ortaya çıktı.

SENİ ÇOK SEVİYORUM, BAŞKASIYLA PAYLAŞAMAM

AK Parti Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala, çalıştığı öğretmenevinde öldürülmüştü. Aşkına karşılık bulamadığı için genç kadına önce silahla iki el ateş eden Savaş Dalançıkar silahını tutukluk yapması üzerine bıçağını çekerek Gamze Pala’nın boğazını kesmişti. Cinayetin ardından gözaltına alınan katil, Gamze Pala’yı nasıl öldürdüğünü anlatmıştı. Savaş Dalançıkar cinayetten iki ay önce Gamze’yi öğretmenevi bahçesinde bir erkekle otururken gördüğünü ve çok kıskandığını belirterek, “Olay günü sabah sosyal medya hesaplarına baktım. Sonra onu düşünerek müzik dinledim. Akşamüstü evden çıkıp parka gittim. Parkta silahın haznesine mermi verdim. Gamze’yi öldürmeyi düşünmedim. Sonra yürüyerek öğretmenevine girdi. Beni görünce koşmaya başladı. İki el ateş ettim.  Silahım tutukluk yaptı. Sonra tekrar hazneye mermi verdim Silahım yine tutukluk yaptı. Bunun üzerine bıçağı çekerek Gamze’nin boğazını kestim” dedi. Gamze Pala ile evlenmek istediğini yüzük takmak istediğini belirten Savaş Dalançıkar’ın genç kadını kendisine karşılık vermediğini söyledi.

Gamze Pala’yı öldüren katilin cinayet anından, “Seni çok seviyorum, başkasıyla paylaşamam” diye bağırdı belirlerdi.

HEM TELEFONLAN HEM SOSYAL MEDYA İNCELENDİ

Cinayetin ardından hem Gamze Pala’nın hem de Savaş Dalançıkar’ın cep telefonu ve sosyal medya hesapları incelemeye alındı. Yapılan inceleme sonucunda Gamze Pala’nın katili Savaş Dalançıkar’ın genç kadına özellikle 7 Ekim olan doğum gününde ve sevgililer gününde çok sayıda mesaj attığı ortaya çıktı.  Bir mesajda Gamze Pala’nın parmağındaki gördüğü yüzüğü soran Savaş Dalançıkar, “Yücel’le mi çıkıyorsun. Bana Selçuk dedi” yazdığı belirlendi. Gamze Pala’dan karşılık bulamayan Savaş Dalançıkar’ın sosyal medya hesabından genç kadına, “Sana olan sevgim kalbimde yaşayacak. Ebediyen üzülmek kaderimde varmış. Ben yinede seni seveceğim. Papatyam doğum gününü tüm kalbimle kutlarım. Allah uzun ömür versin, nice doğum günleri kutlaman dileğiyle. Senin sevgin ebediyen kalbimde yaşayacak, sevgilier günün kutlu olsun. Nur yüzüne bakmak hoşuma gidiyor, yüzünde mutluluk ve huzur buluyorum. Işıl ışıl parlayan gözlerin” şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEP ETTİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Savcı, tasarlayarak canavar hisle kasten öldürme suçundan Savaş Dalançıkar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti.

Anahtar Kelimeler:
AteşMermiÖğretmenevi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.