ÇÖKEN YOLA YAMA YAPILDI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde devam eden Kadınlar Hali yenileme çalışması nedeniyle, dar bir alanda kullanılan yaya yolu çökmüştü. TİSKİ’nin daha önce bölgede yaptığı çalışma nedeniyle altı boşalan yaya yolu, hal inşasında kepçenin müdahalesi sonucu kullanılamaz hale gelmişti. Olayın ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, yaya yolunu çelikle kapatarak kullanıma açtı.

ÖNCELİK BÖLGEYE VERİLDİ

Kadınlar Hali inşası kapsamında yapılan çalışmalarda çöken yaya yolunu çökmenin ardından çelik kapaklarla tekrar kullanıma açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, önceliği yolun güzergâhına verdi. Ekiplerin ilk olarak çöken bölgenin istinat duvarı çalışmalarına başladığı gözlenirken, bu çalışmaların hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

ESNAF BÜYÜK PANİK YAŞADI

Bölgede meydana gelen çökme nedeniyle esnaflarda da korku oluştu. Yolun büyük bir şiddetle çöktüğünü dile getiren esnaflar, binalarında çökmesinden endişe ettiklerini ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonPazarkapıBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.