Coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Mayıs tarihine ait Türkiye'deki coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın açıkladığı son veriye Türkiye'de bugün 1546 yeni vaka tespit edildi, 50 kişi ise hayatını kaybetti. Bugün 3084 kişi sağlığına kavuştu ve toplam iyileşelerin sayısı 89.480 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki 9 Mayıs tarihine ait coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın son dakika paylaşımına göre bugün Türkiye'de 1546 yeni vaka tespit edildi, 50 kişi ise hayatını kaybetti. Türkiye'de bugün 3084 kişi iyileşti ve toplam iyileşen sayısı 89.480 oldu.

"VAVA SAYISINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Toplam iyileşen sayısı 90 bine yaklaştı. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç duyanların sayısındaki azalma devam ediyor. Yapılan test sayısına göre, yeni tanı konan vava sayısında düşüş devam ediyor. Tedbiri elden bırakmayalım." dedi.

"TABLO VİRÜSLE MÜCADELEMİZDE LEHİMİZE VERİLER ORTAYA KOYUYOR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün verileri açıkladığı paylaşımında, "Toplam iyileşen hasta sayısı 85 bini aştı. Son 24 saatteki vaka, vefat, yoğun bakım, entübe hasta sayısında yine düşüş var. Tablo, virüsle mücadelemizde lehimize veriler ortaya koyuyor. Ama bunlar kesin sonuçlar değil, ciddi bir fırsat. Fırsatı kullanalım." açıklamasında bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler:
TwitterVakaCoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.