DEĞİRMENDERE’YE TAM DESTEK

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın, yeni terminalin kesin olarak yapılacağı ve Trabzon Tren Garının ise ilerleyen yıllarda Değirmendere’de yapılacak olmasını değerlendirdi. Başkan Aydın, Değirmendere’de yapılan kavşak düzenlemeleriyle birlikte bölgenin ulaşım merkezi olmasında sorun görmediğini dile getirdi.

AYDIN’DAN TAM DESTEK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yeni terminal binasının Değirmendere’ye yapılacağının kesin olarak, Trabzon Garının da önümüzdeki yıllarda yine Değirmendere’de yapılmasının düşünüldüğünü açıklamasının ardından konuyu TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın değerlendirdi. Başkan Aydın, Değirmendere’de yapılacak olan kavşak düzenlemeleriyle birlikte bölgenin tam bir ulaşım merkezi olacağına dikkat çekerek bölgeye yapılacak yatırımlarda sorun görmediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.