Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na salvolar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin düzenlediği kampın kapanış oturumunda kameralar karşısına geçti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, Türkiye'nin Libya'ya konusunda attığı adımlara karşı çıkanlara sert bir dille cevap verdi.

"CAHİL, DENSİZ, SİYASİ MASKARA"

Devlet Bahçeli, "Ne işimiz var Suriye'de, ne arıyoruz Libya'da diyenler, görevli ve taşeron değillerse, kesinlikle tarih ve coğrafya cahilleridir. Bunlar, değil devlet yönetmeyi, kendilerini bile yönetmekten mahrum kalmış densizlerdir. Muhalefet yapmayı, Türkiye'yi muhaliflikle, yabancılara muhbirlikle karıştıran ve kaynaştıran siyasi maskaraların tekne gibi rotalarını kaybettiği ortadadır.

Türkiye'nin olmadığı bir Orta Doğu'yu ya da Akdeniz tablosunda kuşun, kurdun, karıncanın bile hayat hakkı olmayacaktır. Aynı şey, Balkanlar ve Kafkaslar için de geçerlidir." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.