Devlet Bahçeli Trabzonspor forması üzerine yazılan yazıya tepki gösterdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor forması üzerine yazılan yazıya sert tepki gösterdi. Fener Rum Patriği Bartholomeos, Trabzon’un Maçka ilçesi Altındere Vadisi’nde bulunan tarihi Sümela Manastırı’nda Ortodoks Hristiyanlarca 'Meryem Ana'nın göğe yükseliş günü' olarak kutsal kabul edilen ayini yönetmek üzere Sümela Manastırı'na geldi.Fener Rum Patriği Bartholomeos’a Trabzonspor forması hediye edildi.

Trabzonspor forması üzerine yazılan yazı Devlet Bahçeli’nin tepkisini çekti.

YÜREK YARALAYICI…

Devlet Bahçeli açıklamasında “Bu yürek yaralayıcı tertip skandal olmasının ötesinde tahrik, tahrip ve taciz tonu çok yüksek bir meydan okumadır. Trabzonspor’umuza ve bu kulübümüze gönül veren muhterem vatandaşlarımıza hakaret niteliğindeki bu kepazeliğin hiçbir vicdan tarafından kabul edilmeyeceği ortadadır. Türkiye’de ekümenik diye bir kurum ve görev tanımı yoktur” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Devlet Bahçeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.