Fiyat hasattan önce açıklanmalı

Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, bölgede gündemin bir numaralı maddesi çay nedeniyle konuşulmayan fındıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bekar, hasat mevsimi başlamadan fındık fiyatının açıklanması gerektiğini söyledi.

FINDIK UYARISI YAPTI

Bölgede hasat mevsimi olan çayla birlikte gündemden düşen fındıkla ilgili Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, açıklamalarda bulundu. Bu yıl fındık hasadından önce fiyatın açıklanmasını isteyen Bekar, aksi halde üreticinin mağduriyet yaşayacağını dile getirdi. Bekar, “Her yıl fındık hasadından sonra fiyat açıklanıyor. Bu yıl bu yanlışa düşülmemesi gerekiyor. Aksi halde üreticimiz zarar görecek. Fındık fiyatları hasattan önce mutlaka açıklanmalı. Bunun da 22 TL’den fazla olması gerekiyor.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ZiraatçayHasatBekar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.