Gören hamile zannetti

Karın ağrısı şikayeti ile gittiiği hastaneden rahminden futbol top büyüklüğünde 4 kiloluk miyom çıkartıldı.

10 YIL ÖNCE MİYOM TEŞHİSİ KONULDU

İngiltere’de yaşayan 53 yaşındaki gurbetçi Şükran Keleş’e 10 yıl önce şiddetli karın ağrıları nedeniyle gittiği hastanede miyom teşhisi konuldu. Keleş’e yaş aldıkça miyomunun küçüleceği ve yok olacağı söylenmesine rağmen miyom her geçen büyüdü. Çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle müdahale edilmeyen ve ağrıları her geçen gün artan Şükran Keleş,miyom yüzünden nefes alamaz hale geldi.İngiltere’de riskli denilerek ameliyat edilmeyen Keleş, Trabzon'da ameliyatla 4 kiloluk miyomdan kurtuldu.

İNGİLTERE’DE AMELİYAT ETMEDİLER

Ameliyatı yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Osman Doğan, : “Hastamıza karın ağrısı, şikayeti ile gittiği hastanede miyom tanısı konulmuş. Hastaya astım, kalp ve eklem rahatsızlıkları olduğu için müdahale edilmek istenmemiş. Anestezi tehlikeli denilerek sürekli ameliyatı ertelenmiş. Ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü. Hastanın durumu nedeniyle rahmini tamamen aldık. Hastanın rahim içi kaslarından 4 kiloluk miyom çıkarıldı. Şükran Keleş hızla iyileşti, sağlıkla taburcu edildi.”

BÜTÜN AĞRILARI GEÇTİ

Gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuşan Şükran Keleş, ““Yıllar içerisinde tekrar eden ve şiddetini arttıran kanamalardan dolayı sürekli bir halsizlik ve yorgunluk hissi vardı. Beni gören herkes hamile zannediyordu.  Zamanla nefes darlığı da oluşmaya başladı. Ameliyat olmaya karar verdim. Çok şükür şimdi iyiyim. Bütün ağrılarım geçti.” diyerek hekimlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.