Güney PTT Başmüdürü...

Trabzon’un PTT Yeni Başmüdürü Yavuz Güney oldu. Yavuz Güney (42) Trabzon Başmüdürlüğü Destek Hizmetleri ve Ulaşım Müdürü iken Trabzon PTT Başmüdürlüğüne atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Güney, İngilizce ve orta düzeyde Arapça biliyor. 

 YAVUZ GÜNEY KİMDİR?

Yavuz Güney Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü 1997’de bitirdikten sonra 2000 yılına kadar özel sektörde çalışmıştır. 2000 yılında Trabzon PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü Bilgi İşlem Birimi mühendisi olarak görev yapan GÜNEY  2016’ya kadar bu görevini yürütmüştür. 2016’da Trabzon PTT Başmüdürlüğü Destek Hizmetleri ve Ulaşım Müdürü olan GÜNEY 2020 yılına kadar bu görevini başarıyla sürdürmüştür ve  08.07.2020 tarihi itibariyle Trabzon PTT Başmüdürü olarak atanmıştır. 
 

Anahtar Kelimeler:
PTTGüneyARAPÇA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.