Gürültücü komşu ölümle tehdit etti

Trabzon’un Boztepe Mahallesi’nde yaşayan B.D. (26) gürültü yapan komşusunu uyardı. Bunun üzerine gürültücü komşu H.K. (67), “Sen kimsin benim burada 15 dairem var. Ben 46’lığım, seni öldürürüm” dedikten sonra tekme attı ve küfür etti. Polis merkezine giden B.D., şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı, tarafların ifadesini alarak dosyayı savcılığa gönderdi. Trabzon’da gürültü yaptığın için komşusunu uyaran kişi, ölümle tehdit edildiğini ileri sürek polise sığındı.

“BENİM BURADA 15 DAİREM VAR”

Trabzon’un Boztepe Mahallesi’nde yaşayan B.D. adlı kişi, apartmanda çekiç seslerinin kesilmemesi üzerine evinin kapısını açarak, ‘Yeter artık sabahtan beri gürültü yapıyorsunuz’ diye bağırdı. Kapıyı kapatarak evine giren B.D. bir süre sonra evin önüne gelen H.K., ‘Kim o bağırın dışarı çıksın’ diye çıkıştı. Bunu üzerine evden çıkan B.D., ‘Ben bağırdım sabahtan beri gürültü yapıyorsunuz’ diye karşılık verdi. H.K. ise ‘Sen kimsin benim burada 15 dairem var. Ben 46’lığım öldürürüm, seni” dedikten sonra tekme attı ve küfür etti.

TEHDİT EDİLİNCE, ŞİKAYETÇİ OLDU

Komşusunun evinden aldığı İngiliz anahtarı ve çekişle üzerine yürüdüğünü belirten B.D. polis merkezine giderek komşusundan şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan H.K. ise B.D.’nin üzerine yürüdüğü için eline çekiç aldığını belirterek, hakkındaki suçlamaları reddetti.  Basit yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından soruşturma başlatan polis, tarafların ifadesini alarak savcılığa gönderdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.