Haydar Baş corona virüse yakalandı!

 Haydar Baş kimdir, kaç yaşında ve sağlık durumu nasıl?

Corona virüsünün neden olduğu KOVİD-19 hastalığı dünya genelinde yüz binlerce insanı etkiliyor ve hastalığa yakalanan insanlar arasında spor dünyasından siyasete kadar birçok isim yer alıyor. Türkiye'de de tanıdık isimlerden birine daha KOVİD-19 tanısı kondu. Gelen son dakika haberine göre Haydar Baş corona virüse yakalandı. Hayda Baş ile birlikte aile üyelerinde 8 kişinin daha KOVİD-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi. Peki, Hayda Baş kimdir, kaç yaşında ve sağlık durumu nasıl? İşte, corona virüsü tanısı konan Haydar Baş ile ilgili bilgiler... Haydar Baş ile ilgili son dakika haberi geldi. Dünya çapında bir salgına dönüşen corona virüsü Türkiye'de 50 binin üzerinde insanı enfekte ederken, hastalığa yakalanan insanlar arasında ünlü isimler de yer alıyor. Son olarak, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin 'Covid-19' testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Haydar Baş, corona virüsü testinin pozitif çıkması sonrasında özel bir hastanede tedavi altına alındı ve durumu ile ilgili detaylı bir açıklama açıklama yapıldı. İşte, Haydar Baş ve ailesi hakkında gelen son dakika haberine ilişkin detaylar...

MEMLEKETİ TRABZONDA TEDAVİ ALTINDA

Memleketi Trabzon'da olan Baş ve ailesinin, özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi, koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı. Salgın yüzünden bir süredir memleketi Trabzon'da, Sarıtaş Mahallesi'ndeki evinde bulunan BTP Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin 'Covid-19' testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Baş ve ailesinin, koronavirüs nedeniyle Akçaabat'taki özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. BTP'li Önder, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Genel Başkanı Haydar'ın Baş'ın koronavirüse yakalanması sonucu 4 gündür Trabzon'da özel hastanede tedavi altında bulunduğunu bildirdi. Önder, şunları kaydetti:

"Bugün itibariyle solunum desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştır. Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın koronavirüs ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkanımıza geçmiş dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Sayın Genel başkanımız ile birlikte ailesine, teşkilat mensuplarımıza, tüm sevenlerine ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

HAYDAR BAŞ KİMDİR?

28 Ocak 1947 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Haydar Baş ilk, orta ve lise öğrenimini yine aynı şehirde tamamlamıştır. 1970 yılında Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü'nden mezun olan Baş, akademik eğitimini Bakü Üniversitesi'nde sürdürerek profesör unvanını almaya hak kazanmıştır. Fransızca, Arapça, Farsça ve Azerice dillerine hakim olduğu söylenen Haydar Baş birçok medya kuruluşunun sahibidir. Av TV, İcmal dergisi, Kadırga TV, Köy TV, Meltem TV, Mesaj TV, Sıhhat TV, Yeni Mesaj gazetesi gibi kuruluşlar kendisine aittir. Aynı zamanda siyasetçi sıfatına sahip olan Haydar Baş, 2001 yılında kurulan Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) kurucu başkanıdır. 2011 yılında Demokrat Parti'den milletvekili adayı olmuştur.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonBTPCoronaBaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.