Hekimoğlu Trabzon’dan Şanlıurfaspor’a flaş teklif

TFF  2´nci Lig Beyaz Grup'ta yarın Trabzon´da oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon - Şanlıurfaspor  müsabakasına konuk ekibin maddi imkansızlıklar dolayısıyla gelemeyeceğini açıklaması üzerine, Hekimoğlu Trabzon Yönetim Kurulu, Şanlıurfaspor´un deplasman masraflarını karşılama teklifinde bulundu. Şanlıurfaspor'dan da bu açıklamaya cevap geldi.

Şanlıurfaspor sosyal medya hesaplarından maddi imkansızlıklar nedeniyle Hekimoğlu Trabzon maçına gidemeyeceklerini açıkladı. Yaşanan durum üzerine Hekimoğlu Trabzon yönetim kurulu Şanlıurfaspor´un bütün masraflarını karşılamak istediğini bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kardeş kulüplerimizden Şanlıurfaspor, maddi imkansızlıklar dolayısıyla Trabzon´a gelemeyeceklerini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bizler Hekimoğlu Trabzon FK Yönetim Kurulu olarak, Şanlıurfaspor´un bütün masraflarını karşılamak ve onları şehrimizde en iyi şekilde ağırlamak istediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Hekimoğlu Trabzon FK@hekimoglu_trb

Hafta sonu karşılaşacak olduğumuz Şanlırfaspor'un maddi imkansızlıklar dolaysıyla Trabzon'a gelemeyeceklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor'un bütün masraflarını karşılamak istediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.
H. TRABZON FK YÖNETİM KURULU

Resmi Twitter'da görüntüle

CELİL HEKİMOĞLU: TEKLİFİMİZDEN SONRA ŞANLIURFA, TAKIMINA SAHİP ÇIKTI

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ´nın Trabzon´un kardeş şehri olduğunu belirterek, "Geçmişte Şanlıurfa´da oynanan kupa finalinde Şanlıurfalılar Trabzon taraftarını evlerinde ağırlamıştı. Şanlıurfa´yı çok seviyoruz ve `Acaba bir desteğimiz olabilir mi?´ diye düşündük. Ama Şanlıurfaspor kendi imkanlarıyla maça geliyor. Mesajlaşmadan sonra Şanlıurfa takıma sahip çıktı. Şu an kendi imkanlarıyla geliyorlar. Biz tüm masrafları karşılamayı taahhüt ettik ama onlar kendi otobüsüyle geliyorlar. Otel rezervasyonunu da yaptılar. Şu an bir şeylere ihtiyaçları yok" diye konuştu.

Şanlıurfaspor daha sonra twitter hesabından yaptığı başka bir paylaşımla Hekimoğlu Trabzon'a teşekkür ederek masraflarının Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından karşılandığını açıkladı.

ŞANLIRFASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Hekimoğlu Trabzon'un açıklamasının ardından bir açıklama da Şanlıurfaspor'dan geldi. İşte o açıklama:

"Kardeş şehir Trabzon'un güzide kulübu Hekimoğlu Trabzon'un deplasman masraflarımızı karşılamaları ile ilgili ince ve nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, masraflarımızın yönetim kurulumuz tarafından karşılandığını kamuoyuna belirmek isteriz."

Şanlıurfaspor✔@Sanliurfaspor

Kardeş şehir Trabzon'un güzide kulübu Hekimoğlu Trabzon'un deplasman masraflarımızı karşılamaları ile ilgili ince ve nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, masraflarımızın yönetim kurulumuz tarafından karşılandığını kamuoyuna belirmek isteriz.

Resmi Twitter'da görüntüle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.