İbrahim Usta son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü yurt dışından, Türkiye'ye dönüşte fenalaşarak hayatını kaybeden Trabzon'un saygın iş adamlarından İbrahim Usta, Arsin Merkez Ulu Camiinde, ikindi namazına müteakip cenaze namazının ardından toprağa verildi.Usta'nın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu üzerine ise Arsinspor forması konuldu.Bilindiği üzere İbrahim Usta 15 Temmuz gecesi İçişleri Bakanaı Sülayman Soylu'nun yanında TRT önünde darbecilere karşı dik duran kişilerden biriydi. Usta'nın cenaze törenine eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkası, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TFF Eski Başkanı Nihat Özdemir, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Arsin Belediye Başkanı Muhammed Sayit Gürsoy, Trabzon eski milletvekilleri Şeref Malkoç, Adnan Günnar, Hüseyin Örs, Şevket Arz, Ombudsman Şeref Malkoç ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun yanı sıra Trabzon ve ankara'dan üst düzey bürokratları katıldı.

İBRAHİM USTA KİMDİR?

İbrahim Usta 1966 yılında Trabzon'un Arsin ilçesinde doğdu. KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmasının ardından müteahhitlik yapmaya başladı. Arsinspor'da başkanlık yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunda da bir dönem Başkanvekili olarak yer aldı. Usta ayrıca Türkiye'nin birçok noktasında inşaat faliyetleri yürüttü. 

Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden İbrahim Usta,  Ankara'daki tedavisinin ardından tedavi için yurt dışına gitmişti. Yurt dışı tedavisinden dönmek için uçakla yolculuk yaptığı esnada uçakta rahatsızlanan Usta hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.