İKİ POLİS KARANTİNADA ŞOFÖR ŞİKÂYETÇİ OLDU  

Polise direnen, ambulans şoförünü döven ve sosyal mesafe kuralına uymayanlar aranıyor
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın cenaze töreni sonrasında Yıldızlı Mahallesindeki hastane önünde çıkan arbedede polise direnen, ambulans şoförünü döven ve sosyal mesafe kuralına uymayanlar hakkında soruşturma başlatıldı.
YOL KESTİLER, ŞOFÖR DÖVDÜLER
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın cenaze töreni sonrası yaşananlar polisi alarma geçirdi. Yenimahalle’de düzenlene tören sonrasında Yıldızlı mahallesinde cenaze nakil aracının yolunu keserek, aracı Haydar Baş’ın eşi ve kızlarının tedavi gördüğü hastanenin acil servisi önüne götürmek ve helallik almak isteyenler, bu isteğe direnen cenaze nakil aracının şoförünü dövdü.
KAVGAYA POLİS MÜDAHALE ETTİ
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti. Kısa bir süre acil servis önüne giren ambulans daha sonra buradan ayrıldı. Cenaze nakil aracının sürücüsü kendisini dövenlerden şikayetçi oldu. Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü, sosyal mesafeyi korumayan, polislere direnen ve cenaze nakil aracını hastanenin acil servisinin önüne sokmamakta direnen aracının şoförü Tuncay Aşan’ı darp edenlerin kimliklerinin tespit etmek için harekete geçti.
İKİ POLİS KARANTINA ALTINDA
Akçaabat Emniyet Müdürlüğü yürüttüğü soruşturmaya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü destek veriyor. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olay gününe ait tüm görüntüleri incelemeye aldı. Olay günü polislere direnen ve cenaze nakil aracının sürücüsünü darp edenleri görüntülerden tek tek tespit eden polis, şimdiye kadar 4 kişinin kimliğini belirlediği ve kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Bu arda olaylara müdahale eden iki polis memuru karantina altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
YILDIZPolisBTPBaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.