İstişare ile çözüm buldu

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kaldırım işgalinde bulunan işyerleri için harekete geçti. İlçede faaliyet gösteren kahvehane ve çay ocağı işletmecileri ile istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Bıyık “Ramazan ayı sonundan itibaren çay ocağı önleri belediyemizin tarafından tespit edilecek olan alanın dışına taşmayacak. Bu konuda mutabık kaldık. En kısa sürede kaldırımlarımızı vatandaşlarımızın özgürce yürüyebileceği şekilde dönüştüreceğiz” dedi.

YAŞANABİLİR BİR YOMRA İÇİN İLK ADIMI ATTI

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, Yomra için çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde sahada incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, Yomra’yı yaşanabilir bir kent haline getirmek için ilk adımı attı. İlçede kaldırımı işgal eden iş yerleri için harekete geçen Başkan Bıyık, kahvehane ve çay ocağı işletmecileri ile bir araya geldi.

GÖRÜŞMEDE MUTABIK KALDILAR

Vatandaşların özgürce yürüyebileceği bir şekilde ilçedeki kaldırımları en kısa sürede dönüştüreceklerini belirten Başkan Bıyık “İlçemizde faaliyet gösteren kahvehane ve çay ocağı işletmecilerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Vatandaşımızın şikâyetçi olduğu kaldırım işgalleri ile ilgili olarak yaptığımız istişare sonucunda Ramazan ayı sonundan itibaren çay ocağı önlerinin belediyemizin tarafından tespit edilecek olan işgal alanın dışına taşmayacağı konusunda mutabık kaldık. Kaldırımlarımızı vatandaşlarımızın özgürce yürüyecek olduğu şekilde çok kısa bir süre içerisinde dönüştüreceğiz. Çay ocağı ve kahvehane esnaflarımızın göstermiş olduğu hassasiyete teşekkür ediyor, aynı hassasiyeti tüm esnaflarımızdan beklediğimi ifade ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.