JEOLOJİ’DE SEÇİM HEYECANI

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi bugün 2 yıl boyunca görev yapacak başkanını seçecek. Odanın mevcut Başkanı Semi Hamzaçebi’nin tek aday olarak girdiği seçimde 900 üyenin oy kullanacağı öğrenilirken, Hamzaçebi de Trabzon’un sorunlarına çözüm noktasında çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

TRABZON’UN SORUNLARIYLA DERTLENİYORUZ

Bugün yapılacak olan TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi seçimine tek aday olarak girecek olan odanın mevcut başkanı Semi Hamzaçebi, Trabzon’un derleriyle dertlenmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Hamzaçebi, “Jeoloji Mühendisleri Odası olarak bugüne kadar yaptığımız yerinde çalışmalar ve tespitlerle kentin sorunlarına ışık tutmaya çalıştık. Yine yeni dönemimizde de yapacağımız çalışmalar ve Trabzon’da gerçekleştireceğimiz uluslararası etkinliklerle kent ve ülke sorunlarını konuşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BaşkanTMMOBJeoloji
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.