Kara’ya suç duyurusu yaptılar 

Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara hakkında görevini kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Usta, “Odamızın 2012-2017 yılları arasında 132 bin lira borcu varmış. O dönemlerde tahsil etmediği borç için şimdi bana icra yollamış. Bu nasıl anlayış.” dedi.

Pazarcılar Odası Başkanı Emirzeoğlu ise aynı çerçevede konuştu. Emirzeoğlu, "2007-2018 yılları arasında 13 bin lira borç varmış. 10 yılda gıkı çıkmayan Metin Kara ben göreve gelince icra yollamış. Kin ve nefret dolu bu adam görevini kötüye kullanıyor. Onun için suç duyurusu yaptık.” dedi.  Şoförler Odası Başkanı Ömer hakan Usta ve Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara hakkında görevini kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Usta, “Odamızın 2012-2017 yılları arasında 132 bin lira borcu varmış. O dönemlerde tahsil etmediği borç için şimdi bana icra yollamış. Bu nasıl anlayış.” dedi. Usta şunları söyledi; “Her fırsatta ahilikten bahseden Metin Kara, bize karşı duyduğu intikam duygusunu nasıl anlatabilir? Benim seçimimde tüm üyeleri arayarak rakibime oy istedi. Ben de doğal olarak karşısında yer aldım. Şimdi ise intikam peşinde. 2012-2017 yılları arasında odanın 132 bin 700 lira borcu varmış. Niye istemedin? Ben 2018’de geldim. Şimdi benden istiyor. Beni icraya verdi. Bu görevi kötüye kullanmaktır. Diğer odalara yapılandırma yapıyor. O yapılanma göstermeliktir. Sadece iki odayı icraya vermiş. Bir şey daha söyleyeceğim. Seçimden önce 6 bin 500 civarında şoför esnafına sertifika verdiler. Her sertifikadan 100 lira aldılar. Yani toplam 650 bin lira topladılar. Ne oldu b para bitti mi? Şimdi neyin peşindeler? Benim Genel Kurulumda hesapları ibra etti. O zaman niye ibra ettin? Görevini kesinlikle kötüye kullanıyor. Kendisini bunun için şikayet ettim.” dedi. Pazarcılar Odası Başkanı Emirzeoğlu ise aynı çerçevede konuştu. “2007-2018 yılları arasında 13 bin lira borç varmış. 10 yılda gıkı çıkmayan Metin Kara ben göreve gelince icra yollamış. Kin ve nefret dolu bu adam görevini kötüye kullanıyor. Onun için suç duyurusu yaptık.” dedi.  Emirzeoğlu şunları söyledi; “2018 yılında Başkan olduk. Divan Başkanlığını Metin Kara yaptı. Odanın hiçbir borcu olmadığına dair tutanaklarda imzası var. Şimdi kalkmış 2007-2018 yılları arasına 13 bin 579 lira borç çıkarmış. Ey Metin Kara bu borcu 10 yılda neden tahsil etmedin? Şimdi mi aklın başına geldi. Ayrıca bir şeyi daha ilave edeceğim. Elimde 2014 yılından sonraki belgeler var. Odamız tam 12 bin 704 lira para ödemiş. 2014 yılına kadarki dönemi de çıkartacağım. Yani Metin kara bizden bu parayı ikinci kez istiyor. Dönelim başa... Velev ki odanın borcu var. Velev ki ödeyemiyoruz. İcraya mı vermek gerekir? Velev ki verdin. Neden herkesi vermiyorsun? Sana oy verenleri görmüyor vermeyenleri icraya veriyorsun. Esnaf Odası Başkanına bu kadar kin ve nefret yakışır mı? Böyle bir esnaf Odası Başkanı olabilir mi? Esnaf Odaları bu kadar kin ve nefretle yönetilebilir mi? Trabzon halkı ve esnafı gerçekleri bilsin.” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
KaraömerPazarEsnafOda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.