KAYIP KÖPEĞİNİ DE BULDU

Trabzon’un Sürmene ilçesinde 2 köpeğini aynı anda kaybeden Taner Kayık adlı vatandaş, köpeklerinden birini zehirlenmiş bir halde ölüme terk edilmiş bulurken diğerini 3 gün aradan sonra evine 400 km mesafedeki fındıklıkta buldu. Açlık ve susuzluktan bitap düşen hayvanın veterinerlikteki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.

BİRİNİ ÖLÜ BULMUŞTU

Sürmene ilçesi Zeytinli Mahallesinde ikamet eden Taner Kayık adlı vatandaşın 7 ve 14 aylık iki köpeği aynı anda ortadan kayboldu. Köpekleri dönmeyince aramaya çıkan Taner Kayık, komşularının yardımıyla 7 aylık köpeğini çalılıklar arasında ölü bulmuş diğer köpeğine ise ulaşamamıştı. 3 gündür kayıp köpeğini arayan Taner Kayık, kayıp köpeğini evine 400 km mesafedeki fındıklıkta buldu.

DİĞERİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

3 gündür aç ve susuz kalan köpeğin veterinerlikteki tedavisi sürerken diğer köpeği zehirlenerek katledilen Taner Kayık, daha öncede mahallerinde bu tür zehirlenme olaylarının çok fazla yaşandığını belirterek konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SürmeneölümZehirTaner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.