Kına gecesinin hastaları iyileşiyor

Trabzon'da kına gecesinde 35 kişiye koronavirüs bulaşmıştı 

Bakan Fahrettin Koca'nın da duyurduğu gelişmede, koronavirüse yakalanan hastalar arsında taburcu olanlar oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Trabzon'da bir kına gecesinde 35 kişinin koronavirüs yayılmasının sosyal medyadan açıklamıştı.  Bakan Koca "Trabzon'da gelin dâhil, bir kına gecesine katılan 35 kişi karantinaya alındı; düğün ertelendi. Düğünleri hastalık, yoğun bakım izlemesin." ifadelerini kullandı.

TABURCULAR VAR

Akçaabat'ın Kalınçam mahallesinde gerçekleştirildiği öğrenilen kına gecesinde koronavirüse yakalanan 35 kişi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 35 hastadan 4'ü iyileşerek taburcu edildi ve 31 hastanın tedavisi sürüyor. Hastaların durumunun ağır olmadığı ve serviste tutulduğu bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
DüğünKına
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.