Koltuğa oturdu

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, dün belediye binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı. Görevi Yomra Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Selim’den devraldı. Dualar eşliğinde göreve başlaya Bıyık “Hep birlikte ilçemize hizmet edeceğimiz yeni dönemin şahsım, ilçem, şehrim ve ülkem adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

Belediye binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başlayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, belediye binasına gelişinde belediye çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı. Belediye binasının önünde düzenlenen törende kurban kesilip, dualar edildi.

YOMRALI TÖRENE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Törenin ardından makamına giren Bıyık’ı, Yomra Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Selim çiçek takdim ederek karşıladı. Görevi Selim’den devralan Bıyık,“Halkımızın şahsıma tevdi ettiği Yomra Belediye Başkanlığı görevini, bugün gerçekleştirdiğimiz tören ile devraldım. Yomra’mıza hizmet etmiş olan herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemize hizmet edeceğiz. Yeni dönemin Yomra’mız ve tüm Yomralılar için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Selim ise Bıyık’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Yomra Belediyesinde gerçekleştirilen devir teslim törenine halkın yoğun ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.