KÖPEKLER YARIŞTI

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde köpekler yarıştı. Bir ilki daha gerçekleştiren Belediye Başkanı Irhan Bıçakçıoğlu “Alman kurdu” köpekleri için bir yarışma düzenledi. Beşikdüzü Belediyesi ile Alman Çoban Köpeği Derneğinin organize ettiği ve köpeklerin yetenekle fizik özelliklerinin kıyaslandığı yarışmada 50 köpek arasından “Zibbo” adlı köpek birinci seçildi. Bıçakçıoğlu “Her ailenin böyle bir köpek sahibi olmasını cani gönülden temenni ediyorum." dedi.  Yarışmayı İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Seral Doğan, İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman, Alman Çoban Derneği Başkanı Boran Aydın ile çok sayıda vatandaş izledi.

JÜRİ NOTLARI VERDİ

Türkiye'nin çeşitli illerinden getirilen Alman kurdu 50 köpek, yeteneklerini sergiledi. Yarışmada, fiziksel özellikleri, boyu, dişleri, kuyrukları, ayakları, yere basması ve yürüyüşleri ile sahiplerinin talimatlarını yerine getirmeleri değerlendirilen köpeklere, jüri üyeleri not verdi. Yarışmada, Önder ve Osman Uzun'a ait 'Zibbo' isimli köpek birinci oldu. Emre Dilek’in 'Gölge' isimli köpeği ikinci, Yasin Kınalı'ya ait 'Asil' isimli köpek de üçüncülüğü elde etti. Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, çok güzel bir yarışma gerçekleştirildiğini belirterek "Buraya gelen insanlarımız köpeklerin bakımı, eğitimi ve köpek sporlarıyla ilgili bilgi sahibi oldular. Her ailenin böyle bir köpek sahibi olmasını cani gönülden temenni ediyorum." dedi. Alman Çoban Derneği Başkanı Boran Aydın da yarışmaya katılan köpek sahiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105