KOVİD HASTA 1103  TEDAVİ GÖREN 345

Trabzon’da koronavirüs hastalığı hızla yayılıyor, ölüm rakımları ise her geçen gün artıyor.

ÖLÜM RAKAMLARINDA ARTIŞ VAR

Trabzon’da koranavirüs hasta sayısının önüne geçilemiyor. Maske, mesafe ve hijylenin unutulduğu Trabzon’da hastalık yayılmaya devam ediyor. Şimdiye kadar Trabzon toplam 1103 kişi bu hastalığa yakalanırken, halen tedavi altında 345 kişinin tutulduğu öğrenildi. Trabzon’da 27 bin 965 kişiye test yapıldığı, 1 entübe 4 hastanın ise yoğun bakım ünitesinde tutulduğu belirlendi. Koronavirüse yakalananlar arasında 2’si şehir dışından olmak üzere toplam 25 kişi hayatını kaybetti.

SÜRÜNTÜ NEAGATİF BT İSE POZİTİF

Hastanelere başvuran hastalardan 85’inin ise testinin negatif çıkmasına rağmen akciğer filminin pozitif olduğu belirlendi. Bu hastalarla birlikte toplam 430 kişinin tedavi ve gözlem altında tutulduğu ileri sürüldü. Bu arada Akçaabat Adliyesi’nde iki koronavirüs vakasının ortaya çıkmasının ardından iki mahkemenin çalışanlarının karantina altına alındığı ve mahkemelerin çalışanlarına KOVİD-19 testti yapıldığı öğrenildi. İzmit’ten gelen yakınlarını ağırlayan adliye çalışanına bulaşan hastalığın aynı kalemde bir kişiye daha bulaştığı belirlendi. Adliyede iki kişinin karantina altına alındığı ve İzmit’ten Trabzon’a ziyarete gelen kişilerin bir öğrenci yurdunda karantinada tutulduğu ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.