LGS yolculuğu ölümle bitti

LGS sınavı için Trabzon’un Of ilçesinden Mersin’in Yenişehir ilçesine giden Öztürk Ailesi, Sivas’ın Zara ilçesinde trafik kazası geçirdi.

LGS sınavı için önceki gün Trabzon’un Of ilçesinden Mersin’in Yenişehir ilçesine gitmekte olan Öztürk Ailesi,  Sivas’ın Zara ilçesinde kaza yaptı. Kazada sınava girecek olan 14 yaşındaki Nidasu Öztürk can verirken, aralarında babası Yahya Öztürk’ün de bulunduğu 4 akrabası yaralandı. Mersin’in Yenişehir ilçesinde yaşayan Öztürk Ailesi, bir süre önce memleketleri Trabzon’un Of ilçesine gelmişti. Burada tatil yapan aile üyeleri 14 yaşındaki Nidasu Öztürk’ün LGS sınavına girecek olması nedeniyle  yaşadıkları Mersin’in Yenişehir ilçesine  doğru önceki akşam yola çıktı. Sivas’ın Zara ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla attı. Kazada Nidasu Öztürk can verdi, babası Yahya Öztürk, Zeki Öztürk ve 2 kişi daha yaralandı. Yahya Öztürk’ün kaburgalarında çok sayıda çatlak olduğu öğrenildi. Genç kızın cenazesi de Sivas’tan alınarak Trabzon’a getirildi. Öztürk'ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Trabzon'un Of ilçesine bağlı Savran Dadılı Mahallesi’nde kılınacan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

MERSİN’DE DE ÜZÜNTÜ HAKİM

Öte yandan kazada yaşamını yitiren Nidasu Öztürk için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Özyiğit, "Sevgili Dostlarım Zeki ve Yahya Öztürk'ün aileleri ile birlikte LGS dolayısıyla Trabzon'dan Mersin'e gerçekleştirdikleri seyahat esnasında geçirdikleri trafik kazasında Yahya Öztürk'ün kızı Nidasu Öztürk'ü kaybettik. Yavrumuza Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı, yaralı dostlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
SivasMersinLGS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.