MAZBATALARINI ALDILAR

Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekilli Ahmet Kaya ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs düzenlanan törenle mazbatalarını aldı.İl Seçim Kurulunda düzenlenen törene milletvekillerinin yanı sıra Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra üç partini il başkanı ve partililer katıldı. Töreninde ilk mazbatayı İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs aldı. Törende kısa bir konuşma yapan Örs, “Türkiye’ye güzel hizmetleri nasip eyler inşallah. Allah utandırmasın diyorum. Hepinize layık olacağım” dedi. Örs’ün ardından mazbatasını  alan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet  Kaya, “Parlamentoda hepinizin sözcüsü olacağım, saygılar sunuyorum” dedi. Daha sonra ise iktidar partisi milletvekilleri mazbatalarını aldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milet sandıkta kararını vermiştir Biz bu karar doğrultusunda milletimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Daha sonra sırasıyla diğer vekiller mazbatalarını aldı.Mazbata töreninin ardından milletvekilleri ilk olarak İl Seçim Kurulu ile ardından ise partililerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

SİNİRLER GERİLDİ


Trabzon Adliyesi’nde Saat 10:00’da başlaması planlanan tören AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu’nun geç  kalması nedeniyle gecikince sinirler gerildi Muhammet Balta, İl Seçim Kurulunda görevli hakimlerle görüşerek törenin başlamasını istedi. Balta'nın burada salonda, ‘Tören mi yapacağız. Başlayalım” sözleri duyuldu. Tören başladığı sırada salona son olarak Bahar Ayvazoğlu girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105