Millî boksör eşini kaybetti

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde yatalak olan eşi Şükran Genç’e 6 yıldır gözü gibi bakan eski millî boksör Abidin Genç,  eşini kaybetti. 43 yaşında hayata veda eden Şükran Genç dün toprağa verildi.

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinden olan eski millî boksör Abidin Genç’in eşi Şükran Genç, 43 yaşında hayata veda etti. Genç, kalp durmasına bağlı bilinç kaybı gelişen ve ardından yatağa bağımlı olarak hayatını sürdüren eşine yaklaşık 6 yıldır âdeta bebek gibi bakıyordu. Şükran Genç’in cenazesi, Dernekpazarı ilçesine bağlı Gülen Mahallesi Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinden olan eski milli boksör Abidin Genç, kalp durmasına bağlı bilinç kaybı gelişen ve ardından yatağa bağımlı olarak hayatını sürdüren eşine yaklaşık 6 yıldır adeta bebek gibi bakıyordu. Eski milli boksörün 43 yaşındaki eşi Şükran Genç, 2012 yılında Bursa'daki evinde aniden rahatsızlanmıştı. Genç'in duran kalbi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesiyle yeniden çalıştırılmıştı. Kalp durmasına bağlı bilinç kaybı gelişen Genç, yaklaşık bir yıl hastanede yoğun bakım servisinde tedavi görmüştü. Şükran Genç önceki akşam yaşam mücadelesini kaybetti. Şükran Genç’in cenazesi Dernekpazarı ilçesine bağlı Gülen Mahallesi Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
DernekpazarıMilliBoksör
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.