Muğla'da bayram sabahı korkunç cinayet!

Vücudunda kesikler ve morluklar...

Muğla'da bayram sabahında korkunç bir cinayet işlendi. Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden 2019 yılında mezun olan Zeynep Ş., erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ahmet K. tarafından öldürüldü. Zeynep Ş.'nin vücudunda morluk ve kesikler görülürken, katil polis ekipleri tarafından yakalandı.Muğla'nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'nde 22 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs tarafından öldürüldü. Olay, Muğla'nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi 275'inci sokakta bulunan bir apartmanın bodrum katında meydana geldi.

POLİS CAMI KIRARAK YAKALADI

İddiaya göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden 2019 yılında mezun olan Kahramanmaraş doğumlu 22 yaşındaki Zeynep Ş., erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ahmet K. tarafından evinde öldürüldü. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bodrum kattaki dairenin camını kırarak cinayet zanlısı Ahmet K.'yi etkisiz hale getirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Zeynep Ş.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

KESİKLER VE MORLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ

Bıçakla yaralı olduğu görülen 26 yaşındaki Ahmet K. ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölüm nedeninin tespiti için cesedi Muğla Adli Tıp Kurumuna götürülen genç kızın vücudunda kesikler ve boğazında morluklar olduğu, Ahmet K.'nin ise gözaltında tedaviye alındığı bildirildi.Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.