Ortak akıl Trabzon’un yararına

TMOBB Makine Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Bankoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılmasının önemli olduğunu söyledi. Başkan Bankoğlu, Zorluoğlu’nun meslek odalarının görüşlerine önem verdiğini dile getirerek bundan Trabzon’un kazançlı çıkacağını söyledi.

MESLEK ODALARINI ÖNEMSİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun meslek odalarının düşüncelerini önemsediğini ifade eden TMOBB Makine Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Bankoğlu, “Çok yararlı bir toplantı gerçekleştirdik. Murat Bey, meslek odalarının görüşlerine son derece önem veren bir başkan. Sonuçta hepimizin ortak derdi şehrimiz ve şehrimize iyi projelerle donatmak. Murat Bey, teknik anlamda bizlerin görüşlerine ve fikirlerini alma konusunda açık birisi. Çok iyi sonuçlar elde ettik. İyi çalışmalar yapacağız. Kişilik olarak çalışkan bir başkan.” biçiminde konuşarak toplantıyı değerlendirdi.

PROJELERDE STK’LAR SÖZ SAHİBİ OLACAK

Trabzon’da yapılacak olan projelerde TMOBB bileşenlerinin de fikirlerinin alınacağını gerekirse değişiklik yapılabileceğinin Başkan Zorluoğlu tarafından kendilerine söylendiğini aktaran Bankoğlu şu şekilde konuştu: “İKK olarak herhangi bir proje yapıldığında o proje hayata geçirilmeden teknik anlamda bizde destek olalım istiyoruz. Yanlış, eksik, değişiklik yapılması gereken noktalara hep beraber karar verelim istiyoruz. Sayın Başkanımız buna sıcak bakıyor. Hatta ‘Değiştirebiliriz, sizin projelerinizi uygulayabiliriz veya yeni projeleriniz varsa onları değerlendirebiliriz’ diye bize söyledi.  Bu konuda birlikte karar vereceğiz düşüncesinin çıktılarının hayata geçirilmiş şekli oldu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.