OTORİTEYE KAFA TUTTU, "SENİ BAŞHEKİM GÖRMÜYORUM" DEDİ

Ben profesörüm dedikten sonra başhekime küçük düşürücü sözler söyledi

BAŞHEKİME HESAP SORMAK İSTEDİ

Ahi Evren, Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde sular durulmak bilmiyor. Yeni bir sayfanın açıldığı hastanede bu sefer bir profesör olay çıkardı. Başhekime yönelik sert sözler sarf ettiği iddia edilen İ.M. adlı profesör hakkında soruşturma başlatıldı. Sağlık Bakanlığı, başhekiminden eğitim sorumlusu olarak bir doktor ismi istedi. Bakanlığın istediği ismi kendisinin belirlemek istediği ortaya çıkan İ.M., başhekime yönelik 'Kime sordun da isim yazıyorsun. Seni doktor olarak görmüyorum' şeklinde sözler sarf ettiği iddia edildi. Telefonda geçen bu görüşmenin ardından iki doktor poliklinikte bir araya geldi. Başhekim Yavuz Çakıroğlu, kendisine oğlum diye hitap ettiği iddia edilen profesörü uyardı. Olaya tanık olan bir kişi ise profesörün poliklinikteki odasında görüşme yapıldığını başhekime yönelik profesörün sert sözler sarf ettiğin söyledi. Tanık hastane çalışanı ayrıca odanın kapısının kapandığı yönündeki iddialara ise kapının otomatik olarak kilitlendiğini, içerden istenirse açılabileceğini söyledi. Bu arada profesörün bugün hastanede muayene günü olmadığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
HastaneBaşhekimDamar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gizli 4 yıl önce

nasıl da yanlı ve gerçekleri yansıtmaktan uzak bir haber. bu yaptığınız basın yayın kanununa aykırı ama merak etmeyin. hesabını yargı önünde vereceksiniz. asılsız ve iftira niteliğindeki bu haber yanınıza kar kalmayacak.