Özel Kalem Müdürü Trabzonlu

Ekrem İmamoğlu Trabzonlu ismi özel kalemi yaptı! TGS eski yöneticisi Trabzonlu Yavuz Saltık İmamoğlu'nun özel kalemi oldu  Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'te (TGS) uzun yıllar basın müşaviri olarak görev yapan Trabzonlu  Yavuz Saltık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özel kalem müdürlüğüne atandı.

2010-2014 yılları arasında TGS'de basın müşaviri olan Yavuz Saltık, Beylikdüzü Belediyesi'nde de birlikte çalıştığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ile görevine devam edecek. 

Beylikdüzü Belediyesi'nde 2014-2019 yılları arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'nun özel kalem müdürlüğünü yapan Saltık'ın İBB'deki aynı göreve ataması yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.