PEKŞEN'DEN HACISALİHOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kongreler nedeniyle kentte bulunan CHP'li Haluk Pekşen, Ortahisar teşkilat binasında yeni yönetim ve partililerle buluştu. Çiçeği burnunda başkan Ömer Hacısalihoğlu ve yönetimini tebrik eden Pekşen, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Partililerin sorularını yanıtlayan Pekşen, kongrelerin bitmesinden sonra taleplere göre parti binalarının taşınmasının gündeme alınabileceğini söyledi. Genel merkezden destek alınarak özellikle ilçe binalarında isteğe göre yer değişikliğine gidilebileceğini söyleyen Pekşen, "Keşke ilçelerimizden böyle bir talep gelse fakat gelmiyor. Yeni başkanımız bugün mazbatasını alarak görevine başladı. Ortahisar ilçe binasının taşınmasını da, arzu edilmesi halinde gündeme alabiliriz. İsteriz ki il ve ilçe teşkilatlarımız aynı binada olsun, daha geniş ve ferah ortamlarda çalışılsın, daha çok üretilsin. Ben şahsen Ortahisar teşkilatı için yer bakıyorum fakat sizin de tavsiyeleriniz olursa uygun bir yeri teşkilatımıza kazandırmak ister ve destekleriz" diye altını çizdi. 

Pekşen'in sözlerini değerlendiren yeni başkan Ömer Hacısalihoğlu, "Sayın Pekşen'in söylemleri benim seçim öncesi vaatlerim arasında olan şeylerden biriydi ve bu düşüncesini önemsiyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105