SABİDER'İN EĞİTİM SEMİNERİ TAMAMLANDI

Sağlıkta Birlik Derneği(SABİDER) eğitim seminerini tamamladı. Bölgesel olarak gerçekleştirilen seminerleri sürdüren Sağlıkta Birlik Derneği, daha önce Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare toplantısını gerçekleştirdi. Doğu Karadeniz Temsilci İsmail Hakkı Aydoğdu ve Ordu il temsilcisi Feyza Karadeniz’in organizasyonu ile İnterMEDİA sponsorluğunda Ordu'da düzenlendi. 

Eğitim ve seminere,  Trabzon Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Erdem Akbay, Müdür Yardımcısı Abdurrahman Halcı, Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü vekili Olgun Güler Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Eczacı Bircan Yazıcı, Müdür Yardımcısı  Arzu Şanlı ve inceleyici olarak Dr.Recai Alkurt katıldı.Ayrıca emekli olan Trabzon SSGM Müdürü A.Cengiz Nuhoğlu ve SGK Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Sağlık Yazılımları Daire Başkanı N.Özlem Ergün’de toplantıda yer aldı. Açılış konuşmasını yapan Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay hizmeti sunan ve hizmetin finansmanını sağlayan kurumların bu tür toplantılarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmasının hizmetlerin sağlıklı yürütülmesi noktasındaki önemine dikkat çekti. Sağlık hizmeti sunucularından gelecek olan öneriler ve taleplere her zaman açık olduklarını belirten Akbay, bu sayede ortak bir dil oluşturarak iş ve işlemlerin yürütülmesinde ciddi kolaylıklar sağlanacağını vurguladı. Karşılaşılan sorunlara mevzuatlar çerçevesinde çözüm yolları oluşturulabileceğini de ifade eden İl Müdürü Akbay, katılımcılara Sağlık Uygulama Tebliği ve Kurum uygulamaları hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bircan Yazıcı, Müdür Yardımcısı Arzu Şanlı ve İnceleyici Dr.Recai Alkurt birer sunumda bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.