ŞANTAJCILARA  BOYUN EĞMEDİ


Trabzon'da Arzu U. ve Özge B. adlı iki üniversite öğrencisinin şantajını boyun eğmeyen genç işadamı C.T., suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonucunda iki genç kızın 15 aydan 6 yıla kadar hapsi talep edildi. 
GÖRÜNTÜLERİ EŞİNE GÖDMEKLE TEHDİT ETTİLER 
Trabzon'da Pelin takma adını kullanan Arzu U. ve Özlem takma isim kullanan Özge B. adlı iki üniversite öğrencisinin hedefine koydukları iş adamı C.T. ile tanıştı. Kendilerini emlakçı olarak tanıttıkları müteahhit C.T.'nin yaptığı evleri Araplara satabileceklerini belirten iki kadın, genç işadamıyla evinde buluştu. Kendisini Özlem olarak tanıtan Özge B., kısa sürede C.T. ile yakanlaştı. Genç kız aynı yatakta iş adamına sarıldı. Arzu U. ise bu durumu cep telefonuyla fotoğrafladı. İki genç kız, para istedikleri iş adamına 530 946 .. nolu cep telefonundan mesaj atarak, görüntüleri eşine göndermekle tehdit etti. 
ŞANTAJA BOYUN EĞMEDİ SUÇ DUYURUSU YAPTI 
Üniversite öğrencesi Arzu U. ve Özge B. adlı iki şüphelinin yaptığı şantajını boyun eğmeyen genç işadamı C.T., suç duyurusunda bulundu ve telefonuna gönderilen mesajları ve görüntüleri savcılığa verdi. C.T. ifadesinde kızlardan şikayetçi olunca, erkek bir şahsın kendisini arayarak tehdit ettiğini ileri sürdü. Haklarında soruşturma başlatılan Arzu U. ve Özge B.'nin ifadesine başvuruldu. Suçlamaları reddeden iki genç kız, C.T.'nin kendilerine borcu olduğunu ileri sürerek, "Bize 86 ülke gezdiğini anlattı. Pasaport çıkartıp, bizi de yurt dışına getireceğinin sözünü verdi" dediler.
SAVCI İKİ GENÇ KIZ İÇİN HAPİS CEZASI TELAP ETTİ 
Genç kızların el konulan cep telefonlarından görüntü ve mesajlar çıktı. Savcı, iki kızın hakkında özel hayatını gizliliğini ihlal ve şantaj suçundan hapis istemiyle iddianame hazırladı. Arzu U. ve Özge B.'nin hakkında 15 aydan 6 yıla kadar hapsini talep eden savcı, şüphelilerin 5 bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılması istedi. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonCezaHapisŞantaj
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.