ŞARBONUN SIRRI  İNEĞİN KÜPESİNDE

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Ağaçlı Mahallesinde Fatma Çakır’ın şarbon virüsü sonucu hayatını kaybetmesinin ardından sır perdesi aralanıyor. 16 aylık bir hayvanın aşısının ve küpesinin neden olmadığı araştırılmadığını ileri süren Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, “Devlet çiftçilere faydalı olsun diye bir veterinerin ahıra yılda iki kere gitmesi istiyor. Fakat burada hiç gidilmemiş, hayvanın aşısı ve küpesi de yok” dedi.

HAYVANIN DERİSİ SATILMIŞ

Şarbonlu hayvanın derisinin 40 yıllık ruhsatsız bir dükkâna satıldığını iddia eden Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, “Bu da ayrı bir facia. Çiftçileri de birilerinin Allah rızası için savunması lazım. Devlet, Akçaabat’ta 7 veterinere maaş veriyor. Ama bu arkadaşlar maalesef görevini yapmıyor”  diyerek yetkililere seslendi. Eyüpoğlu, ruhsatsız deri satın alan dükkânın belediye tarafından neden kapatılmadığının cevabını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.