Şehidin ailesine acı haber ulaştı

Trabzonlu şehidin ailesine acı haber ulaştı

İdlib'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer'in ailesine acı haber verildi.Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer'in, Trabzon'daki baba ocağına acı haber ulaştı.Tuncer'in, Ortahisar ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'ndeki babaevine gelen askeri yetkililer, aileye şehadet haberini iletti.

Şehidin evi ve evin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı.Şehadet haberinin duyulmasının ardından Tuncer ailesinin yakınları ve mahalle sakinleri evin önünde toplandı.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, şehidin ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Vali Ustaoğlu, evden ayrılırken, "Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

SAAT 11'DE TRABZON'DA

Şehit askerimizin cenazesi bugün saat 10.00'da Hatay'dan kalkacak uçakla Trabzon'a getirilecek. Şehit askerimiz için ikindi namazına müteakip İskenderpaşa camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü şehitliğinde toprağa verilecek.

Anahtar Kelimeler:
şehitPiyadeAcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.