Sekretere hapis istendi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde sular durulmak bilmiyor. Cemiyet sekreteri Emre A. , iş mahkemesine başvurarak cemiyeti dava ederken, cemiyette karşı hamle olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sekreter hakkında kurumu zarara uğrattığı gerekçesiyle açılan davanın ardından ikinci bir dava açıldı.

SEKRETER DAYANMIYOR

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde geçmiş dönemlerde sekterlerin yaptığı usulsüzlükler, yönetimler tarafından savcılığa bildirilmek yerine ört bas edilmişti. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde geçen yıl yeni bir skandal daha yaşanmıştı. Çalıştırdıklara işçini maaşının yarasını el koyan yönetimin, bu seferde sekretere kredi çektirdiği iddia edildi. 2009 ile 2017 yıllara arasında cemiyet sekteri olarak görev yapan Emre A., kendisine çektirilen krediyi kasadan tahsil ettiğini ve bankaya olan borcu kapattığını için savcılığa verildiğini söyledi.

SEKRETERE HAPİS İSTENDİ

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde Emre A. hakkında cemiyetin parasını zimmetine geçirdiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ödeme yapılacak parayı zimmetine geçirdiği ve geçmiş tarihli tahsilat makbuzlarında tahrifat yaparak ödenmiş gibi gösterdiği iddia edilen Emre A., bu seferde Üsküdar Belediyesi’nden hesabına geldiği ileri sürülen bin 500 TL reklam parasını cemiyete ödemediği için güveni kötüye kullanmaktan dava açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.