Serseri kurşun can alıyordu

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karlık Mahallesi’nde bir evin çatısından giren serseri kurşun az kalsın can alıyordu. Mahalle’de 4 kişinin yaşadığı evin çatısından girerek oturma odasına düşen kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen kurşun, nedeniyle hane halkının ve mahalle muhtarının şikayetçi olduğu öğrenildi.

JANDARMA ARAŞTIRMA YAPIYOR

Karlık Mahallesi Muhtarı Halim Demircioğlu, yaşanan serseri kurşun olayının ardından evin sahibiyle birlikte şikayetçi oldu. Jandarmanın olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğünü belirten Muhtar Demircioğlu, “Bu gibi olayda can kaybı ve yaralanma olmaması en büyük mutluluğumuzdur. Bu tip serseri kurşunlar öldürücü olabiliyor. Vatandaşlarımız havaya ya da bir başka yere rastgele ateş etmemeli. Dikkatli olmalıyız. Olayla ilgili şikayette bulunduk. Jandarma araştırma yapıyor.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MuhtarKarlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.