Spor Temalı Park Projeleri konuşuldu

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Genç “Erdoğdu,Aydınlıkevler ve Soğuksu Mahallelerimize yapacağımız Spor Temalı Park Projeleri ve diğer projeler hakkında görüşme gerçekleştirdik” dedi.

ERDOĞDU, AYDINLIKEVLER VE SOĞUKSU PARK PROJELERİ KONUŞULDU

Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Spor temalı park projeleri ile ilgili Bakan Kasapoğlu ile istişarede bulunduklarını kaydeden Başkan Genç “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasapoglu ’nu ziyaret ettik. Başta Erdoğdu, Aydınlıkevler ve Soğuksu Mahallelerimize yapacağımız Spor Temalı Park Projeleri ve diğer projeler hakkında görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımızın Projelerimize verdiği desteğe teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GENÇ “RABBİM TOPLANTIMIZI HAYIRLI EYLESİN”

Başkan Genç, Ankara’daki temaslarının ardından dün AK Parti’nin Kızılcahamam'da üç gün sürecek 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, seçim değerlendirmesinin yanı sıra il, ilçe ve belde belediye başkanlarına önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu. Kızılcahamam'daki kampa katılan Başkan Genç “Partimizin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği 28. İstişare ve Değerlendirme toplantısındayız. Rabbim toplantımızı hayırlı eylesin” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.