Su sorununu anlattılar

Akçaabatmuhtarlar Başkan Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ile beraberindeki bazı mahalle muhtarları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin himayesinde gerçekleşen grup içme suyu projesinin akıbetini sordu.  Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, “Helvacı, Çınarlık, Yeşiltepe, Bozdoğan, Zaferli, Ortaköy, Tütüncüler, Kaleönü grup suyumuz vardı. Bu suyun projesinin yatırım ödeneği geldi, en kısa zamanda ihale aşaması yapılacak ve çalışma başlayacak.” dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ile beraberindeki bazı mahalle muhtarları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin himayesinde gerçekleşen grup içme suyu projesinin akıbetini sordu.  Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, “Helvacı, Çınarlık, Yeşiltepe, Bozdoğan, Zaferli, Ortaköy, Tütüncüler, Kaleönü grup suyumuz vardı. Bu suyun projesinin yatırım ödeneği geldi, en kısa zamanda ihale aşaması yapılacak ve çalışma başlayacak.” dedi.

BAŞKAN GEDİKLİ:” ÖNCELİKLİ SORUNUMUZ SU”

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, beraberindeki bazı mahalle muhtarları ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Muhtarlar olarak Akçaabat’ın genel sorunlarını Başkan Zorluoğlu’na aktardıklarını belirten Şube Başkanı Gedikli, “Bizim öncelikli sorunumuz su idi. Yazın gelmesiyle beraber de bu sorun artarak devam ediyor. Başkanımızla da hem bu su sorununu hem de muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili sorun ve sıkıntıları Başkan Zorluoğlu’na bizzat aktarmak adına böyle bir ziyaret organize ettik. Virüs nedeniyle tüm muhtarlarımız gelemezse de onların mahalleleriyle ilgili yazdıkları sorunları Başkan Zorluoğlu’na aktardık.  Mahallelerimizde su problemi var ve bu sorunun acilen çözüm bulunması hususunda Başkan Zorluoğlu ile istişareler gerçekleştirdik. Kendisi bize, Akçaabat’ın Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiği yatırımları alacağını ifade etti. Helvacı, Çınarlık, Yeşiltepe, Bozdoğan, Zaferli, Ortaköy, Tütüncüler, Kaleönü grup suyumuz vardı. Bu suyun projesinin ödeneğinin geldiği en kısa zamanda ihale aşamasına gelerek çalışmanın yapılacağı bilgisini aldık.” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
AkçaabatBelediyeMuhtar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105