Tabip Odasında Güven dönemi

Trabzon Tabip Odası (TTB) Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Dr. Kibar Yaşar Güven seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde güven oyu alan Güven, şiddete karşı mücadele vereceğini kaydetti. Trabzon Tabip Odası (TTB) Olağan Genel Kurulunda başkanlığa KTÜ kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Uzmanı Dr. Kibar Yaşar Güven seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Güven, TTB’nin yeni başkanı oldu. Güven, “Son dönemlerde Trabzon’un adının sağlıkta şiddetle anılması bizi bir hayli üzmektedir. Bununla ilgili de projelerimiz olacaktır.” dedi. TTB dün gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa, seçime tek liste şeklinde giren Dr. Kibar Yaşar Güven seçildi. 6 yıldır oda yönetiminde çalışmalar yapan Güven, “6 yıldır odanın çeşitli organlarında görev aldım ve 2014-2018 dönemlerinde yönetim kurulunda genel sekreterlik görevi yaptım.” ifadelerini kullandı.

190 ÜYENİN OYUNU ALDI

Güven, tek listeyle girdiği seçimde 170 üyenin tamamının oyunu alarak Trabzon Tabipler Odasının yeni başkanı oldu. Başkanlığa seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Güven, “Hekim haklarını korumak ve hekimleri tek çatı altında toplamak öncelikli hedefimdir. Bunun yanı sıra son dönemlerde Trabzon’un adının sağlıkta şiddetle anılması bizi bir hayli üzmektedir. Bununla ilgili de projelerimiz olacaktır. Trabzon Tabip Odası’nın olumlu anlamlı yakaladığı ivmeyi daha da zirveye çıkartmak için yönetim kurulumla beraber en iyi şekilde çalışmaya hazırım.” şeklinde açıklama yaptı.

YENİ YÖNETİM KURULU

Dr. Kibar Yaşar Güven başkanlığında oluşan Trabzon Tabipler Odasının yönetimi şu şekilde oluştu: Dr. Mustafa Arslan, Dr. Haşmet Bozalioğlu, Dr. Seyhan Bilge Keskin, Dr. Murat Erkut, Dr. Olcay Okumuş, Dr. Feraye Çakır.günebakış

 

Anahtar Kelimeler:
KtüGüvenTtbDamar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.