TiSKi’yi şikayet etti

Tehlike yaratan sel sularına hala müdahale edilmedi.Trabzon'un Ortahisar ilçesi Soğuksu Mahallesi İmar Sokaktaki yol sorunu geçen günlere rağmen giderilmiyor. İlçede 11 ay önce meydana gelen selde tehlike yaratan kanalizasyonla şikâyetlere rağmen ilgilenmeyen TİSKİ’yi mahalle sakini Arif Yıldırım, “Muhatap yok. Yoruldum.” diyerek Ortahisar Kaymakamlığına şikâyette bulundu.

KAYMAKAMLIĞA ŞİKÂYET ETTİ

Ortahisar ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde yaşayan Arif Yıldırım isimli vatandaş, yaşadığı İmar Sokak no 9 önündeki kanalizasyonun ilçede 11 ay önce meydana gelen selde yoğun sudan kaynaklı patlayacağını ifade ederek şikâyette bulundu. TİSKİ’nin konuyla şikâyetlere rağmen ilgilenmediği gerekçesiyle Ortahisar Kaymakamlığına şikayette bulunan Yıldırım, “11 ay önce gelen sular yol bulup gidemedi. Binamın önündeki asfalt ve altındaki beton şişip neredeyse patlayacaktı. Korkudan eve geçtik. Yetkilileri aradığımızda hemen uzaklaşmamızı söylemişlerdi. Daha sonra bir ekip geldi halledilmeli, aksi halde yeni bir selde bina gidebilir dendi. Fakat yaptığım tüm şikâyet ve taleplere rağmen sorunumuz halen çözülmedi. Ne Büyükşehir ne TİSKİ yardım etti. Aciliyet devam ediyor. Muhatap yok. Yoruldum.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
Tiski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.