Trabzon'a iki söz verdi

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon’un daha önceden belirlenmiş mega yatırımlarından Bakanlığına bağlı iki yatırım konusunda çalışma yapılacağına dair söz verdi. Artvin, Rize ve Gümüşhane’den sonra dün Trabzon’da incelemelerde bulunan Bakan Turhan Kanuni Bulvarı’nın tamamlanacağını da sözlerine eklerken Güney Çevre Yolu konusunda herhangi bir şey söylemedi.

Demir Yolu ve Havalimanı Var

ERZİNCAN-TRABZON Demiryolu Projesi konusunda “Çalışmalarımız devam ediyor. Onu da inşallah önümüzdeki çalışma döneminde Trabzonumuza kazandıracağız.” dedi. Trabzon Havalimanının artık yetersiz kaldığını kaydeden Turhan, “Trabzon'a söz vermiş olmayayım ama daha yeni büyük bir havaalanı yapılmasını düşünüyorum. Onun da inşallah gelecekte müjdesini veririz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.