TRABZON'DA KAZAN KAYNIYOR

YAVUZ KARAN, AKÇAABAT’TAKİ KABRİ BAŞINDA ANILDI

CHP önceki dönem Trabzon İl Başkanı, Milletvekili adayı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Yavuz Karan, vefatının 1. Yıldönümünde Akçaabat'taki kabri başında anıldı. CHP Trabzon İl Başkanlığı dün vefatının 1. Yıldönümünde Karan için bir tören düzenledi. İl Başkanlığında Karan ile ilgili hazırlanan slayt gösterisinin ardından CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, AK Parti Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, partililer, Karan’ın ailesi ve sevenleri Yavuz Karan’ı Akçaabat’taki kabrinin başında andılar.

Fotoğraf: Yavuz karan

++++

DEVLETTEN YENİ İŞ KURAN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK!

 Devlet, yeni iş kuran gençlere destek verecek. Yeni iş kuran gençlere, faaliyete başladıkları takvim yılından itibaren 3 yıl boyunca, elde ettikleri kazancın bir kısmını vergi dışı bırakma imkânı tanınırken, sigorta prim teşviki de veriliyor. Genç girişimcilerin, faaliyete başladıkları takvim yılından itibaren 3 vergilendirme döneminde, elde ettikleri kazançların yıllık 75 bin liralık kısmı gelir vergisinden istisna tutuluyor. Bu imkândan ticari, zirai veya mesleki faaliyeti nedeniyle adlarına ilk defa gelir vergisi mükellefiyeti oluşturulan, mükellefiyet başlangıcı itibarıyla 29 yaşını doldurmamış, tam mükellef gerçek kişiler yararlanabilecek. İstisnadan yararlanacakların kendi işinde bilfiil çalışması veya işin kendisi tarafından sevk ve idare edilmesi gerekiyor.

++++

SANAYİ SİTESİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILAN CORA, ARAKLILARA NE SÖZÜ VERDİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemi ile katıldığı, TOKİ ve Araklı Belediyesi işbirliği ile yapılan Araklı Sanayi Sitesi'nin açılış törenine katıldı.  Sanayi Sitesinin Araklı’ya yapılmış dev bir yatırım olduğunu belirten Milletvekili Cora, Araklı ilçesine daha birçok proje kazandıracaklarını söyledi. Milletvekili Cora “216 dükkân ile son model teknoloji ile donatılmış bu devasa yatırım sayesinde sanayi esnafımız yeni iş sahasına kavuşmuştur. Araklı'mıza ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Araklı’ya sözümüz var. Araklı’ya daha büyük yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.